400-0311-689

2020英语四级考试最新答案出炉,赶快来看看吧

作者: 2020-09-22 16:26 来源:石家庄编辑
收藏

大家好。一年一度的英语四级和CET-6又要来了!虽然我今年的英语四级和6年级都迟到了,但你们是不是写了"古鲁古鲁"的火锅,这是大家对公式的熟悉翻译?考试结束后,编辑第一次一起更新了英语四级真题的答案!

一、作文

题目:翻译软件的使用

Directions: For this part, you are allowed 30 minutes to write an essay on the use of translation apps. You can start your essay with the sentence "The use of translation apps is becomging increasingly popular. " You should write at least 120 words but no more than 180 words.

【参考范文】

On the Use of Translation Apps

The increasing popularity of using translation apps has aroused a heated discussion as to its benefits and drawbacks. Views on the topic vary greatly among people from different walks of life. Some believe that it is convenient for understanding foreign languages, but others believe that it does more harm than good.

On the one hand, using translation apps saves time. For example, when you are travelling in a foreign country and you don’t understand their language, using a translation app will help you to understand signs and to communicate with the locals. On the other hand, using translation apps too much may hinder one's second language acquisition, especially for students. Learning a new language requires hard work and patience. If students have easy access to translation apps, they will probably discard their own thinking and rely on the apps instead.

From my perspective, it is always cheerful to enjoy the convenience brought by technology development. However, in terms of language acquisition, we should realize that we can’t depend on an app in any circumstances and forever. Therefore, it is of greater significance in the long run to acquire a second language on our own.

2020英语四级考试最新答案出炉,赶快来看看吧

二、听力原文&答案

短篇新闻1:苏格兰

News report 1

parts of Scotland covered by the orange alert to avoid travel on Wednesday, ' this is what he said to us. The orange warning may be raised to red in some areas. That is a warning for snow that has never been seen since the modern system came into place in Scotland. The orange warning has been extended until 6 p.m. on Thursday. Trains, planes and ferries are also likely to be affected, with wind chill that could see parts of Britain feeling as cold as -15. The head of road policing said, 'I would urge drivers to take extra care on the roads for their journeys. Drivers should make sure they are prepared for their journey with warm clothing, food and drink, sufficient fuel and a charged mobile phone. There could be significant traffic delays, so please start to plan your journey now to consider if you really need to travel on conditions of this

Question 1: What were people at parts of Scotland advised to do?

答案;…parts of Scotland covered by the orange alert to avoid travel on Wednesday

Question 2: What did the head of road policing urge drivers to do?

答案:The head of road policing said, 'I would urge drivers to take extra care on the roads for their journeys. Drivers should make sure they are prepared for their journey with warm clothing, food and drink, sufficient fuel and a charged mobile phone.

短篇新闻2:罗马尼亚湿地

News Report 2

Romania's wetlands are coming back to life, thanks to help from local communities, the World Wildlife Fund and funding from the European Union. Roughly 2,224 acres of the picturesque Danube Delta – home to 300 species of birds have filled with wildlife. The land has been connected to the network of lakes and streams in the area. 'A lot of birds have migrated to the area and one doesn't need to travel long hours anymore or go to other lakes to watch the birds, ' says Ion Meuta, Deputy Mayor of Mahmudia. The area around Mahmudia, which is a UNESCO World Heritage site, is the third-most biodiverse in the world, after Australia's Great Barrier Reef and the Galapagos Islands. Groups used earth-moving equipment to restore the waterways. Government officials proposed to protect the area's endangered wild fish by issuing a fishing ban over the next decade.

3. What is the news report mainly about?

答案:Romania's wetlands are coming back to life, thanks to help from local communities, the World Wildlife Fund and funding from the European Union.

4. What did government's officials propose to do to protect the endangered fish?

答案:Government officials proposed to protect the area's endangered wild fish by issuing a fishing ban over the next decade.

短篇新闻3Scott Dunn

News Report 3

Scott Dunn, recently awoke from a medically-induced sleep he'd been in after a car accident. He was heartbroken after realizing he'd missed his high school graduation. His classmates decided to give him a second chance. It was just a month ago that East Juniata High School seniors met in the school's auditorium for graduation. And last week, they did it again. Scott's car accident was on May 22nd, just 3 days before the ceremony. "I remember waking up in the hospital and asking mom, 'What day it was', she told me it was the 28th." He said, "I looked at her and said, ‘I missed my graduation." The school's principal, Mr. Fausey, called Scott's mom Karen and said that everybody wants to do something special for him. Students wore their caps and gowns and sat in the front of the auditorium. Scott's parents, Karen and Scott Senior, sat front and center. After brief speeches, Scott's name was called, only Scott's name. He walked across the stage as the audience cheered. A graduation for one. "I'm speechless," Scott said. "I dont know how to even explain it. I'm speechless to know that so many people are behind me."

Question 5: What happened to Scot a month ago?

答案;It was just a month ago that East Juniata High School seniors met in the school's auditorium for graduation.

Question 6: What did Scot ask about when he regained consciousness?

答案:"I remember waking up in the hospital and asking mom, 'What day it was'

Question 7: Why was Scot speechless at the graduation ceremony?

答案:I'm speechless to know that so many people are behind me."

长对话1:在家办公

Conversation 1

M:How do you like your new flexible work in arrangement? Do you enjoy working from home?

W:Yes and no, I find an isolation challenging at times, apart from my mother, not too many people I know, have time for phone chat during working hour. I tried the library but found I wasnt really keen on working there.

M:No, neither would I. I find the library a bit too quiet. Id lack inspiration or stimulation, which would be counter-productive to getting a lot of work done.

W:I found the same thing. So, lately, Ive been going out to Cafes occasionally, I love the noise, the people, the busyness of a Café, the sense of being out in the world.

M: Coffee shops seem to have affectively become off spaces for so many people in this digital age. Though I’m not sure how Café owners feel about it - having so many people who go to that places to work rather than drink and eat.

W:Yes, some people seem to spend a lot of time there and not order much. The most annoying one for Café owners must truly be those, usually only two of them, who occupy a table for six with their laptops and paperwork.

M:They should sit at a table for two, not the table for six. Some obviously stay so long, they need to plug the laptops into a power adapter. I nearly tripped over someones computer electrical lead the other day in my local café.

W:Its a double-edged sword, no doubt about that, for a Café owner. While remote workers help to keep the café full in quiet times, they can take up valuable table space and busy period.

8. What does the woman say is the disadvantage of working from home?

答案:I find an isolation challenging at times, apart from my mother, not too many people I know, have time for phone chat during working hour.

9. What does the man say is counter-productive to getting work done in the library?

答案:I find the library a bit too quiet. I’d lack inspiration or stimulation, which would be counter-productive to getting a lot of work done.

10. What does the woman like about doing one’s work in a café?

答案:I love the noise, the people, the busyness of a Café, the sense of being out in the world.

11. What is most annoying for café owners according to the woman?

答案:some people seem to spend a lot of time there and not order much. The most annoying one for Café owners must truly be those, usually only two of them, who occupy a table for six with their laptops and paperwork.

长对话2:离职

Conversation 2

W: I’m going to start working for another job. I cant see myself getting an opportunity to progress on my company anytime in the near future. And I really think my skills and abilities deserve a higher salary.

M: You are not going to quit, are you?

W: I’m thinking I might as well. Then I can devote more time and energy to find me a better position at another company.

M: But you’ve been in your present company less than two years, havent you? This would be the third time youve left your job in the last five years. If you do several jobs in a relatively short span of time, perspective employers might see that you lack loyalty. That could make them worry and reluctant to employ you.

W: Unfortunately, loyalty doesn’t pay. Even if I get a promotion at my company, its likely to be less sizeable than if I were to get a job elsewhere. And even if I get a promotion, Im not guaranteed to get a raise. I had that experience at another company I worked up.

M: They want you to take on more work and responsibility but for the same amount of money?

W: More or less, yes. The way I see it, through having different jobs, I’ve got a lot of experience, and different jobs and in different industries.

M: But potential employers might worry about that experience is not deep, or thorough enough.

W: Perhaps, but I feel pretty confident that I can sell myself. You know what they say, fortune favors the brave.

Q12: What makes the woman think about changing her job?

答案:I can’t see myself getting an opportunity to progress on my company anytime in the near future.

Q13: What does the man say about people who keep changing their jobs?

答案:If you do several jobs in a relatively short span of time, perspective employers might see that you lack loyalty. That could make them worry and reluctant to employ you.

Q14: What does the woman say would happen even if she got promoted in her current company?

答案:Even if I get a promotion at my company, it’s likely to be less sizeable than if I were to get a job elsewhere. And even if I get a promotion, Im not guaranteed to get a raise.

Q15: What benefit has the woman gain from changing her jobs frequently?

答案:through having different jobs, I’ve got a lot of experience, and different jobs and in different industries.

听力篇章1:孤独感

Passage one

There is a saying that goes something along the lines of ‘You must love yourself first before you can love someone else.Similarly, I personally believe that you must be comfortable and happy in your own company before you can truly be yourself in the company of others. There is a massive difference between being lonely and being alone. Loneliness is a horrible feeling. However, you dont have to actually be alone to feel that way. Many times, Ive felt lonely when surrounded by a big group of people. In contrast, being alone can actually be a blessing, particularly, when youve actively chosen it. In my experience, being bored and alone is dangerous and can easily lead to the feeling of loneliness. The trick is to be active. Get outside, stretch your legs, do something cultural, buy yourself something tasty to eat or something pretty to wear. You dont have to take anyone else into consideration and can do whatever you please. Spending time alone also allows you to more efficiently take care of problems. And then, when its time to be social and meet up with your friends, you will be fully there, because you wont have too much other stuff floating around in your mind. Having been alone for a bit, you will also appreciate your friendscompany more and chances are your time spent together will be more worthwhile.

Question 16: What does the speaker say about being alone?

Question 17: What does the speaker say how to reduce one’s feeling of loneliness?

Question 18: What is an advantage of spending one’s time alone?

(其它答案还在紧急做题中,请看文末实时更新入口)

三、翻译

题目一  火锅

在中国火锅已有2000多年的历史,最早流行最寒冷的地区,然后在很多地区盛行,出现了具有地方特色的种类。吃火锅时,家人和朋友为坐在桌边,桌子中间放着热腾腾的火锅。吃火锅时,人们可以根据自己的口味放肉,海鲜,蔬菜和其他配料,自己烹饪。人们可以一边尽情地聊天,一边享受美餐。

2020年秋季班报名火热招生中,报名咨询课程优惠政策,现在咨询可以进行试听课程,报读常规班+VIP课程享受9折优惠以及超值网课,定制套餐特惠,报名即可享受1000元学习大礼包,还不快快行动起来!!!!!!

姓名:
电话:
提交需求
  • 新航道简介
  • 留学服务
  • 课程中心
  • 精品项目
  • 微课
  • 校区地图
热门活动

注册/登录

+86
获取验证码

登录

+86

收不到验证码?

知道了

找回密码

+86
获取验证码
下一步

重新设置密码

为您的账号设置一个新密码

保存新密码

密码重置成功

请妥善保存您的密码
立即登录

为了确保您的帐号安全

请勿将帐号信息提供给他人/机构

 
< a href=" " title="免费电话">免费电话